Maksutavat ja toimitusehdot

1. VERKKOKAUPPAMME MAKSUTAVAT: CHECKOUT FINLAND
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.
Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.
Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.
Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

2. TILAUSTEN TOIMITUSEHDOT:

Digitaalinen verkkolehti:

Verkkolehti jaalalainen.fi voidaan tilata eri pituiseksi määräajaksi ilmoitettuun hintaan. Tilaus = lukuoikeus astuu voimaan, kun tilaus on maksettu ja asiakas (tilaaja) on saanut tunnukset käyttöönsä.

Peruutus: Tilaus voidaan peruuttaa kesken tilauskauden kirjautumalla omalle tilille. Mikäli lukuoikeutta on vielä jäljellä, hyvitetään tilausmaksusta jäljellä olevien päivien osuus. Kesken tilauskauden tehdystä peruutuksesta peritään 10 euron käsittelymaksu.

Paperilehti:

Painettu lehti tilataan kestotilauksena tai vuoden (12 kk) määräaikaisena tilauksena.

Painettu lehti voidaan tilata pelkästään paperilehtenä TAI sisältäen myös verkkolehden lukuoikeuden.

Peruutus: Tilauksen peruutus on tehtävä yksi kuukausi (1 kk) ennen laskutusjakson päättymistä. Mikäli uusi laskutusjakso on alkanut ennen peruutuksen saapumista, veloitetaan ilmestyneet lehdet sekä 10 euron käsittelymaksu. Kestotilauksen laskutusjakso on 12 kk.

Näköislehti:

Paperilehden digitaalinen näköisversio tilataan kestotilauksena tai vuoden (12 kk) määräaikaisena tilauksena. Näköislehden tilaus sisältää myös verkkolehden lukuoikeuden.

Peruutus: Tilauksen peruutus on tehtävä yksi kuukausi (1 kk) ennen laskutusjakson päättymistä. Mikäli uusi laskutusjakso on alkanut ennen peruutuksen saapumista, veloitetaan ilmestyneet lehdet sekä 10 euron käsittelymaksu. Kestotilauksen laskutusjakso on 12 kk.

Mahdolliset reklamaatiot:

Sähköpostilla osoitteeseen: [email protected] tai puhelimitse 044 370 2250 arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

YHTEYSTIEDOT:

Kotiseutulehti Jaalalainen Y-tunnus 1848505-0

Jaalantie 97, 47710 JAALA

p. 044 370 2250 klo 9-16